Ljungby Fuktkontroll & Sanering - Företagsblogg

Ljungby Fuktkontroll & Sanering - Företagsblogg

Om företagsbloggen

Här presenteras nyheter och övriga företagshändelser

Luftrenare

Luftrening & SaneringPosted by Jerker Andersson Wed, March 14, 2007 23:33:50

Efter mycket arbete med mer eller mindre miljöskadliga saneringsvätskor har vi nu funnit en mycket effektiv ersättande produkt vid namn Biozone.

Biozone renar luft och ytor med hjälp av en fotokatalytisk process som startas av en speciell UV-Lampa. Denna metod är till skillnad från renodlade ozon-aggregat godkänd att användas i miljö där människor och djur vistas. Genom detta godkännande kan t.ex. företag som drabbats av brandrökskada eller mögel etc. fortsätta sin verksamhet samtidigt som Biozone ser till att rena luft och ytor i lokalerna.

Aggregaten gör sig mycket bra i hemmet, skolan, inom vården, på skönhetssalonger etc. då virus, pollen och annat hälsoskadligt otyg elimineras. Detta innebär en stor hjälp för bl.a. allergiker och astmatiker.

Vissa saneringsarbeten måste fortfarande ske med hjälp av den initiala metoden med att pensla eller spraya på saneringsvätskor. Detta i fall av t.ex. hussvamp i krypgrund.

Vi kan nu stolt presentera oss som auktoriserade installatörer och återförsäljare samt distriktsansvariga för Småland och Skåne.

Det ska bli mycket spännande att se marknaden växa för denna minst sagt revolutionerande produkt och inte minst att få vara med i expansionen.

Här är några av Biozone´s kunder i USA:

The White House
Department of Defense
FBI
US Air Force- Kabul
US Attorneys Office
US Geological Survey
US Attorneys Office
US Coast Guard
Chatorn Police Department Shaker Heights Police Dept.
Alaska State Troopers
Southeastern Ohio Reg. Jail
Orange County Corrections Dept. Tactical Support Equipment
Talent City Public Works
Lansing City Council
NY City Transit Authority
Virginia Dept. of Transportation
Lodi Housing Authority
California Coastal Comm..
UCLA Police Department
Fire Training Center

Läs mer på vår hemsida: http://www.lfs-web.se/biozone_luftrenare.htm

Uppdatering 20091214..

Då vi direktimporterar AirSteril som är en konkurrerande luftrenare sett till Biozone så valde Biozone-Sverige att inte längre låta oss sälja deras luftrenare. Vi hörsammade och har endast under en övergångsperiod ett Powerzone aggregat kvar för uthyrning.

  • Comments(0)//blogg.lfs-web.se/#post1